불고기 바게트 샌드위치Bulgogi Baguette Sandwich
채소 (당근30g, 양파30g, 파10g, 고추 5g)를 썰어주세요. Cut vegetables (30g of carrots, 30g of onions, 10g of green onions, 5g of chili peppers)
불고기 양념
소고기 100g
간장 25ml
설탕 25g
참기름 10g
다진마늘 15g
당근30g, 양파30g, 파10g, 고추 5g
Bulgogi seasoning
Sliced beef 100g
25ml of soy sauce
25g of sugar
10g sesame oil
15g of minced garlic
불고기 소스에 소고기 100g, 채소를 넣고 10분간 재워주세요 Marinate 100g of beef and vegetables in bulgogi sauce for 10min.
식용유 25ml를 두른 팬에 고기를 구워주세요.
Stir-fry bulgogi in a pan with 25ml vegetable oil
바게트 반으로 잘라주세요
Cut the baguette in half
바게트 속에 불고기를 넣고 모짜렐라 치즈를 올려주세요
Fill the baguette with bulgogi and add mozzarella cheese on top
200’C (400’F)로 예열된 오븐에 10분간 구워주세요
Bake in preheated oven at 200'C (400'F) for 10 minutes.
맛있는 브런치 즐기세요^^
BGM-Maryandra_s_Waltz
휴일 한끼 Day off A Meal
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