본문 바로가기

소고기 Beef

간단 뚝배기 밀푀유나베 Vegetable and beef stew with soy sauce

youtu.be/Ed5eO9HHdY4

 

 

배추잎350g- 깻잎25g- 샤브샤브용 소고기 130g 순서로 쌓아주세요

Stack 350g of Chinese cabbage -25g of sesame leaves-130g of sliced beef

 

 

4등분 해주세요

Cut it into quarters

 

다시 2등분해주세요

Cut it half again

 

뚝배기에 숙주 100g 깔아주세요

Place 100g of bean sprouts in a pot

 

냄비 바깥쪽부터 쌓아주세요

Stack from the outside of the pot

 

 

버섯을 올려주세요

Place any mushrooms

 

쯔유 80ml 넣어주세요

Add 80ml of Tsuyu soup base (Japanese soy sauce)

 

물 400ml 를 넣어주세요

Add 400ml of water

 

뚜껑을 덮고 끓여주세요

Cover and boil

 

끓기 시작하면 뚜껑을 열어주세요

When it starts to boil, open the lid

 

초간장이나 칠리소스와 함께 먹으면 좋아요

It's good to eat with soy sauce or sweet chili sauce

 

 

맛있는 휴일 보내세요^^

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

휴일 한끼 Day off A Meal

instagram- day_off_a_meal

Email 휴일 한끼 - rnsj20@gmail.com

블로그 blog - https://dayoffameal.tistory.com

 

 

이 영상의 다운로드 및 2차 편집을 금지합니다.

Downloading this video, secondary editing is prohibited

 

 

#간단 #밀푀유나베 #뚝배기 # 쯔유 #배추 #깻잎 #소고기 #휴일 #한끼 #휴일한끼 #vegetable #beef #stew #soysauce #dayoff  #meal #dayoffameal