오야꼬동 레시피
Bowl of rice topped with chicken and eggs recipe
양파 30g, 양송이 15g, 파 10g 를 썰어주세요
Cut Onion 30g, White mushroom 15g, Green onion 10g
닭다리살 150g를 먹기 좋은 크기로 잘라주세요
Cut 150g of boneless chicken leg into bite-sized pieces.
닭밑간을 해주세요 (식초 5ml, 맛술 15ml, 간장 8ml, 후추약간)
Chicken marinate (5 ml vinegar, 15ml of cooking wine, 8 ml of soy sauce, Pepper)
쯔유(일본 간장) 30ml, 설탕 5g, 물 90ml 를 넣고 잘 섞어주세요
Mix with Tsuyu (Japanese soy sauce) 30ml, Sugar 5g, Water 90ml
계란 2개를 조금만 풀어주세요
Mix a little bit of 2 eggs
팬에 식용유 15ml를 둘려주세요
Add vegetable oil 15ml on the pan
닭을 넣고 구워주세요
Put the chicken in and cook it.
닭이 노릇노릇해지면 쯔유소스를 넣고 졸여주세요
When the chicken is golden brown, add the tsuyu sauce and boil it down
양파와 양송이를 넣고 익혀주세요
Add onions and white mushrooms and cook.
양파와 양송이가 익으면, 계란을 넣고 중불로 익혀주세요
When onions and mushrooms are cooked, add eggs and cook them over medium heat.
밥 250g 위에 올려주세요
Place on top of 250g of rice
썰어둔 파를 올려주세요
Put sliced green onion on top
맛있는 휴일보내세요 ^^
BGM- Easy_Day
휴일 한끼 Day off A Meal
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